0%
Opbergvakken in Het Interieur
De gemakkelijk bereikbare opbergvakken maken het leven gemakkelijker tijdens het rijden.
Dubbele Passagierzetel
De dubbele passagiersstoel is optioneel op voertuigen uit de road-serie. Hij biedt uw passagiers een comfortabele en veilige rijervaring.
Bestuurdersstoel
De stoelen van de Ford Trucks Road Series bieden optimaal comfort dat nodig is voor een soepele rit. De bestuurdersstoel is uitgerust met lendensteun, armsteunen, luchtvering en verwarming. Hij zorgt voor een comfortabele rijervaring door de optimale zitpositie van de bestuurder te handhaven.
Display en Boordcomputer
Het display en de boordcomputer lichten op zodra het contact wordt ingeschakeld. De bestuurder kan tijdens het rijden alle nodige informatie zien. Verschillende belangrijke gegevens, zoals het AdBlue-niveau, het actuele brandstofverbruik, de gemiddelde snelheid en de afstandsmeter bevinden zich allemaal binnen het gezichtsveld van de bestuurder. De cruise control en het ergonomische instrumentenpaneel garanderen nog meer comfort tijdens lange ritten.
Motorrem
Bedieningshendel voor de motorrem: verlengt de levensduur van de bedrijfsrem en zorgt voor optimale remprestaties in noodsituaties.
Ergonomisch instrumentenpaneel
Het ergonomische instrumentenpaneel met functies zoals radio, airco en ESP is binnen handbereik en biedt extra veiligheid tijdens het rijden.
Bewonder de robuustheid en betrouwbaarheid van de Ford 1833.
Geniet van een begeleide virtuele tour van de buitenkant van het voertuig in 360 °.
START DE ERVARING